Proč nakupovat u nás

Milé maminky a tátové,

již po mnoho let působí naše firma na českém trhu s kočárky , autosedačkami a kompletním sortimentem kojeneckých a dětských potřeb. Na počátku před 23 lety, byl jen malý obchůdek s dupačkami, ale díky Vám našim zákazníkům, jsme se v průběhu let vypracovali a nyní můžeme našim zákazníkům nabídnout pohodlné nakupování v kamenné prodejně s největším výběrem kojeneckých potřeb v kraji - Dětském ráji v Prostějově (ul. Kostelní 6, tel. 777 822 448) a samozřejmě na internetu.

Nejsme tedy pouhou garážovou firmou, ale  firmou  s tradicí, která Vám může nabídnout ty nejkvalitnější výrobky na českém trhu. Vybíráme pro Vás ty výrobky, které vyhovují nejpřísnějším atestům a tudíž jsou nejbezpečnější pro Vaše maličké. Veškeré zboží, které nabízíme je dodáváno výhradně prostřednictvím oficiálních dovozců do ČR, a tím je také zaručen 100% záruční i pozáruční servis s originálními náhradními díly, bez zbytečných průtahů. Varujeme naše zákazníky před nákupem za podezřele nízké ceny, protože toto zboží putuje do ČR neoficiální cestou a proto u něj není zaručen servis a nebo se jedná o levné napodobeniny.

Je lepší nakoupit na internetu nebo v kamenné prodejně?
Pokud je to alespoň trošku možné doporučujeme navštívit naši kamennou prodejnu, kde pracuje příjemný tým lidí, který Vám pomůže zorientovat se v záplavě informací a vybrat to nejvhodnější pro Vás i Vaše maličké. Zboží Vám ochotně předvedeme a pokud potřebujete, také bezplatně uskladníme až do porodu. Neváhejte se ptát na cokoliv, co Vás okolo výběru kočárku, autosedačky či výbavičky zajímá, víme, že pořídit celou výbavičku je někdy v záplavě informací a doporučení náročné nejen finančně. Proto jsme tu pro Vás!!

Nemůžete nás navštívit?

Pokud je pro Vás naše kamenná prodejna příliš daleko, využijte pohodlí internetu. Každý den, aktualizujeme naši nabídku zboží a hlídáme ceny. Neváhejte nás kontaktovat, pokud si nevíte rady a my Vám pomůžeme vybrat vše potřebné i na dálku. Na každý dotaz ihned reagujeme. Preferujeme osobní přístup k zákazníkovi a ne pouhou zásilkovou službu. Řídíme se pravidlem.: Jen to co bychom vybrali pro vlastní dítě, nabízíme i Vám ..

Několik důvodů proč nakupovat u nás:

  • velký výběr zboží, vždy za velmi výhodné ceny
  • záruka vrácení bez peněz bez udání důvodu do 14 dnů
  • u nás můžete nakupovat i bez registrace
  • krátká dodací doba, u zboží které máme skladem je dodací doba 2 pracovní dny
  • při nákupu nad 3.500 Kč je doručení po celé ČR ZDARMA!!!!
  • u všeho u nás zakoupeného zboží zajištujeme záruční i pozáruční servis s originálními náhradními díly
  • námi prodávané zboží je vždy nejlepší kvality a prošlo nejpřísnějšími atesty
  • prodáváme zboží pouze od oficiálních dovozců  do ČR/ pozor na podezřele nízké ceny, některých značkových výrobků, není u nich zaručen servis/
  • u nás vždy nakoupíte bezpečně - nejsme jen zásilková služba, provozujeme i kamennou prodejnu DĚTSKÝ RÁJ PROSTĚJOV, kde si můžete zboží osobně vyzvednout, nebo prohlédnout.
  • zboží zakoupené na prodejně Vám zdarma uskladníme do porodu
  • kdykoliv jsme připraveni Vám odpovědět na Vaše dotazy a poradit Vám s výběrem zboží